lördag 14 maj 2011

Heldag

Vi drog iväg vid straxt efter nio i morse mot Skänninge. Nu är det ju som vanligt när man drar ut en Enirokarta... man hittar ALDRIG dit man tänkt. Som tur är kom jag (jaja Andreas) på att det finns ju guide i telefonen=) Å det funkade=)

Väl uppe var det fullt ös hela dagen. Nära nog bara glada miner och en massa provsittande i traktorer och andra maskiner. Lite trist när vi fick stå i kö för att köpa mat i närmare 45 minuter men vi överlevde det oxå.
Efter maten blev det att kolla tractorpulling men det var inget vidare tyckte vi. Det hade tydligen varit något fel på vagnen som håller emot så alla traktorer drog "full pull" utan problem.
Så vi gick i stället till barnens lekland. Det kostade 50kr per barn att gå in men sen var allt gratis. Dom hade gigantiska hoppborgar, ponnyridning och körning, fyrhjulskörning och ett tält där barnen kunde pyssla och få ansiktsmålningar. I priset ingick även att dom gav barnen ett armband med telefonnummer samt att dom skrev upp numret i en pärm ifall barnen skulle komma bort. Det fanns även personal vid alla stationer som hjälpte barnen. Helt klart värt 50kr!
Tyvärr började ju klockan då närma sig 16 och både vi och barnen började bli lite små trötta så efter drygt en timme drog vi oss hemåt.

Vi stannade på citygross i Mantorp och inhändlade "lite" lördagsgodis=) Ett måste efter en mycket lyckad familjedag på östgötaslätta.

I morgon får vi se om det blir hemma dag eller om vi ger oss iväg på upptäckardagen. Vi får se vad vi orkar och känner för=) Undrar föresten om det är några andra som ska åka... Vore kanske kul att slå sig ihop?!

Inga kommentarer: