tisdag 10 februari 2009

Snoriga näsor och skrällhosta

Det blev ingen ridning för Selma. Hästen var inte i sin hage. Jag förmodar att han är sjuk igen, han hade fång i julas. Lite besviken var Selma allt men det gick över när hon kom på att hon skulle på miniorerna istället. Jag lovade henne att vi skulle gå bort till stallet idag istället och hälsa på Randus, men så kom Selma upp vid kvart över sex i morse och lät som en väsande kråka. Snoret hängde över halva ansiktet och hon hade svårt att andas. Andnöden gick över när jag lyckats lugna henne och förklara att man måste andas lugnt. Hon stressar väldigt lätt upp sig och då blir det ju ännu svårare att andas... Hon hade feber också så hon är hemma från skolan idag.

Annars har dagen mest bestått av att packa Traderagrejer. Det är ett halvtidsjobb att bara mejla alla och packa och skicka i väg sakerna. Hoppas alla blir nöjda och glada nu. Vi har snart blivit av ned allt som vi lagt ut. Det är bara några enstaka saker som inte blivit sålda. Visserligen lägger jag dom för 1 krona så många saker blir ju väldigt billiga, men vad gör det? Bara det kommer till användning.

I går våldgästade vi svägerkan och hennes sambo, det var supertrevligt. Vi var ju så nyfikna på hur lillpojkens rum blev när dom gjort om. Det blev verkligen jättefint.

Dags att börja fundera ut någon mat... Vi gör matlista, men idag var det ingen av oss som var sugen på det som stod på listan så vi får kolla lite framåt eller bakåt;) Bäst att försöka göra det nu innan alla svälter ihjäl.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket skit med sjuka barn, men det är ju så mkt som går nu så man bara väntar på att man ska få ngt skit...
Vi började rensa lite i källaren igår men Melvin vaknar varje gång när vi ska sätta igång med ngt. Hihi!! Vill ju oxå försöka hitta ngt som vi kan lägga ut och tjäna en slant...=)