måndag 21 mars 2011

Jobbar veckan igen

Så var friveckan och hela helgen gången. Tiden rusar förbi i 180 knyck känns det som.

Lördagskvällen var det kalas i bygdegården. Syrrans man Tomas fyllde 30 och ställde till med fest tillsammans med sina två kusiner som oxå nådde den aktningsvärda ålder;)
Det bjöds på god mat och alkoholhaltigbål...
Barnen var som tokiga och sprang runt och upp på scenen och ner igen. Våra barn brukar vanligtvis lägga sig vid åtta tiden men i lördags kom vi inte hem förrän klockan var närmare tio!
Men hade det inte varit för att barnen började bli trötta så hade jag gärna stannat lääänge till! Men det blir väl fest fler gånger får vi hoppas... Annas Peter pratade något om en 40årsfest...;)

Det var något av ett under att barnen orkade upp på söndagen.

Söndagen tillbringades med underbart sällskap på Busfabriken i Linköping. Stora och småbarn lekte av sig=) Nästa gång får det bli att åka åt andra hållet, till Leo i Kalmar. Det är oxå något lekland som rekommenderades av Marcus och Lotta som var med igår. Hoppas dom vill följa med oss dit någon gång;)


I dag har jag jobbat igen... Förmiddag inte favoritveckan direkt.. I natt glodde jag på klockan en gång i halvtimman för jag trodde att det var dax att gå upp... Hu bara 100timmar till frivecka...

Inga kommentarer: