lördag 1 januari 2011

Gott nytt år 2011!

Så var det då ett nytt år med nya möjligheter. 2011 undrar hur lång tid det kommer ta denna gång innan man lär sig skriva och säga rätt. Lika hopplöst varje år;)

Det nya året vakades in hos Isa och Tomas. Vi åt och drack gott och umgicks. Barnen var jätteduktiga och lekte kanonbra hela kvällen. Edvin slocknade vid tio tiden men Hector såg dom första raketerna vid tolvslaget. Ja Selma höll sig oxå vaken förstås, Gabbe var hos sin mor.

I dag tror jag Edvin kände sig lite "bakis" han är ju inte van at vara uppe så sent. Klockan tio i morse låg han och jag kvar i sängen, då vill han ha välling och jag föreslår att vi ska gå ner och ta en flaska men han kunde inte gå upp idag sa han. Sötisen. Sen var han seg halva dagen.

Vi blev bjudna bort till Perstorparna på fika men Edvin stod bara vid soffan och hängde bra länge. Men sedan helt plötsligt fick han fart. Då ville han spela på Ebbas spel som han kom ihåg att hon har (trots att det är lääänge sen vi var där) Nu är han med pappa Andreas in till stan och hämtar hem Gabbe och köper lördagsgodis.

Nu hoppas vi på ett kanonbra 2011, det verkar bli ett spännande år.

Inga kommentarer: