lördag 22 maj 2010

Underbar dag

Det blev en tur till Gamleby även att Andreas jobbade. Svärmor och svärfar var barnvakt till Edvins kusin så dom skulle ner och då hängde vi på dom.
Grabbarna älskade att kolla på alla traktorer och djur. Edvin skulle "låna den" hela tiden=) Han provsatt en massa traktorer och åkte traktor och vagn och red på en jättestor häst. Ja dom hade verkligen fullt upp hela dan grabbarna grus.

Vi kom hem lagom till Andreas kom från jobbet, så då satte vi oss i bilen igen och tog en tur till stan för att införskaffa en grill och lite kött. Väl hemma skulle vi motera grillen... då börjar det regna... Men vi gick in och monterade och lagom vi var klara blev det uppehåll igen. Det smakade väldigt bra med grillat.
Mätta och glada gav vi oss ut i trädgården för lite röjning. Vi plockade bort lite bråte och jag körde trimmern och Andreas klippte gräset. Nu behöver man kanske inte skämmas fullt så mycket om det skulle komma någon. Vår gräsklippare börjar sjunga på sista versen så vi beställde en ny när vi kom in. Hoppas den kommer hem ganska fort.

I morgon ska Edvin och jag försöka röja lite inne så det oxå ser bebott ut av människor och inte ett gäng smågrisar. Även om Edvin nog gärna hade tagit hem en från Gamleby idag=)

Inga kommentarer: