torsdag 23 juli 2009

GLASS!

Måndagen och tisdagen gick åt till att tvätta och sanera stallet, ja jag har faktiskt varit nere en sväng idag oxå. Jag räknade på att det har gått åt ca 22 timmar och då har vi varit 2 ibland tre personer som har jobbat som slavar. Stallet är en gammal koladugård så rännan finns kvar, gissa vad dom smartskaften som haft hästar där innan oss gjort... Istället för att täcka rännan med plåt eller nått har dom fyllt rännorna med spån. Dom hade dessutom ingen tanke på att städa när dom flyttade sina hästar utan rännorna var fulla med gammal spån som var blöt och luktade allt annat än hallonbåt vill jag lova! Men nu har vi kört ut det och tvättat stallet med högtryckstvätt och sprayat med virkon, så nu finns ingen smitta kvar;) Det är så skönt att det är avklarat.

Igår tog vi en paus från tvättandet och drog i väg först till Linköping för att kolla efter klinkers till badrummet, sen tog vi en sväng till Söderköping för att äta glass. Dom har enorma glassar där! Visserligen fick vi stå i kö nästan en timme för att komma in men det var det absolut värt! I dag kan jag knappt tänka glass förrän illamåendet börjar...
Edvin var på sitt allra soligaste humör (not) hela dagen igår. Han började klockan 2 på natten, inget passade och bara skrek. Han som inte brukar skrika på nätterna. Tillslut tröttnade vi och gick ner med honom då drog han värsta rapen! Sen fick han lite vatten och somnade sött. Men hela dagen verkade förstörd för honom, allt var tråkigt och jobbigt. Som tur är har han kommit på bättre tankar idag;) Skruttungen.

Inga kommentarer: