tisdag 10 augusti 2010

Ibland är livet orättvist

Det är inte alltid man får som man vill, det ska gudarna veta! Ibland blir man så frustrerad och lessen över att saker inte går som man vill eller önskar. Tyvärr hjälper det sällan att bli förbannad lessen och uppgiven utan det är bara att fälla ner tjurhu´vet å kämpa på. Vissa saker är värda att lägga mycket kraft och energi på och som tur är står man sällan ensam även om det känns så ibland. I alla fall brukar det fungera så i min familj vi har nog alltid ställt upp för varandra så gott det gått och det kommer vi fortsätta med, det är såna vi e helt enkelt. Så jag säger bara kämpa på, vi finns bakom... Hojta om ni behöver en hand.

Nu har vi jobbat två dagar... Förmiddag... upp klockan kvart i fem... gäsp. Annars är det mesta som vanligt på Ljunghäll. Vi bonkar å slår å svär å skitar ner oss=)
En tråkig sak nådde oss i lördags. En arbetskamrat till oss har gått bort efter en tids sjukdom. Det är så jävla orättvist. Han var en helt underbar person som alltid var glad och trevlig och snäll. Han var väldigt omtyckt på jobbet oxå och vi är många som kommer sakna honom. Han var en person som gjorde att man blev glad bara man såg honom. Hoppas han slipper ha ont nu iaf.

Inga kommentarer: