torsdag 6 augusti 2009

Hemma igen

Så nu har vi varit på en liten minisemester. Allt var precis så som det ska... Det regnade hela tiden vi var å high chaparral och var trist väder även på tisdagen i Alingsås men på onsdagen när vi skulle åka hem vaknade vi upp till ett härligt solsken:)
Visst var det trist att det regnade men vi hade trevligt iaf. Och alla (ingen) hade regnkläder med sig, jo förresten Edvin hade ju regnskyddet på vagnen och regnjacka. Den hjälpte dock inte mot att bli blöt om fötterna när han "tvingades" gå i dom största vattenpölarna... Dom stora barnen köpte vi varsitt paraply så dom klarade sig hjälpligt, värre var det för Andreas som glömt sin jacka.
Blöta men ganska nöjda åkte vi till kära syster i Alingsås. Det var trevligt att träffa dom allihop igen.
Tisdagen lekte kusinerna hela dagen så vi brydde oss inte om att hitta på något utan lät dom leka och vi bara tog det lugnt. På kvällen åt vi Annas goda lax. Den är så förbaskat god!
Onsdagen tog vi en sväng förbi huset Anna och Peter köpt och därefter en fika nere i Alingsås. Sen var det bara att sätta sig i bilen och åka mot Vimmerby och Frödinge. Ja naturligtvis var vi tvungna att stanna till i Jönköping för att käka lite och gå på IKEA;)

Idag arbetar vi igen;)

Inga kommentarer: