tisdag 17 mars 2009

Skylift, vattkoppor och sömn


Visst brukar man väl säga att tiden går fort när man har roligt?! Hur kan då tiden flyga fram så dant nu, när jag har hemskt trista veckor? Konstigt.

Helgen var iaf trevlig! Fredagen kom svärmor och svärfar på besök. Vi kollade lite på Lets dance och när dom hade åkt däckade Andreas och jag i soffan, som vanligt...

Lördagen var det kalas, Isa och Tomas fyller båda år nu i mars så dom firade födelsedagarna på brandstationen. Jag fick åka skylift 19 meter rakt upp i luften... Lite läskigt var det men jag är tuff;) På kvällen blev det öl och spelkväll hemma hos dom. Det var oxå väldigt trevligt! Tack tack det får vi göra om. Vi spelade ett spel som Isa fick i present sen hum-nynnade-sjöng vi låtar som dom andra skulle gissa. Svårt men kul.


Jaha sen var det en ny omgång sjukdomar på gång oxå... Edvin är fortfarande hostig efter influensan och i torsdags ringde fritids efter oss, Selma har fått vattkoppor... Det är väl bara att vänta på att Edvin får det och sedan hoppas att Andreas slipper. Jag vet inte om jag haft det (tror kanske det) men Gabriel har redan klarat av den barnsjukdomen. Så minst en av oss kommer klara sig iaf:) Hoppas jag hinner jobba klart innan det blir Edvins tur.

Jobba och jobba förresten... Vet inte om jag vill kalla det jobba... Vi har nu mer samma funktion som en "slappfisa", enda skillnaden är att vi inte får ge böter. En anställd på OKG sa däremot lite på skämt i dag att vi fick slå in rutorna med en kofot på dom som upprepade gånger parkerade på handikapp utan tillstånd... Ja det kanske är ett sätt att få dom att förstå?


Igår när jag kom hem hade Selma fått en blåtira av vattkopporna. Hon ser just nu väldigt rolig ut. Inga (nästan) tänder och en blåtira. Kolla in bilden! Jag har frågat henne om jag fick sätta in den på min blogg och det fick jag.

Inga kommentarer: