torsdag 2 juni 2011

Aoaoaaoo

Skallebank... har säkert druckit för dåligt idag=( Men det är ju snart dax för snarklådan så då kan jag säkert sova bort det.
Edvin hade feber nu i kväll, får väl se hur det utvecklar sig... Det syns så tydligt på honom när han har feber, ja och märks förstås. Han var inte alls på humör så nått dagis i morgon är väl förmodligen inte aktuellt.

I dag har vi kört igen=) GU va kul det är!!! Olga är lite olydig och vill gärna göra som hon själv vill men hon är så duktig i mellan olydighetsutbrotten=)
Vi provade även den nya selen på Krabat. Å det kommer bli SÅ BRA!!!!!!!!! Nästa vecka ska vi hämta en vagn i Västervik (om hon håller den som hon lovade) sen är det bara att köra för fulla muggar.

Usch, jag läste nått otäckt på aftonbladet idag förresten. Det var en tjej som hade en leverfläck som började klia, när hon tog bort den visade det sig att hon fått hudcancer. Hua då blev jag lite hypokondrisk och började tänka på min leverfläck som har börjat klia sådant... Hua ska kanske beställa tid för att ta bort den

Inga kommentarer: