fredag 4 februari 2011

Ooopppss

Så det kan bli... Nu har vi impulshandlat igen;) Och impulssålt;) Hehehe lite stolligheter gör tillvaron roligare.
Volvon har börjat läcka olja och har även ganska många andra små bekymmer. Motorn har gått 44000 mil osv. Så när Andreas fick se en vinröd saab 9-5 kombi på Holmgrens blev han lite sugen. Han och Edvin var och kollade på den igår. Den är fin invändigt, automat, har gått ca 18000 mil, servad och fin... Pris? Tjjjjaaaa dom har ju rea på Holmgrens nu så 24500=)
Hur som helst kommer vi ju bli tvungna att lägga ut pengar på en bil oavsett om det blir på Volvon eller att köpa en ny.

Såattee... japp så får det bli.
Jag kastade ut volvon på blocket bara för skojskull... Satte 5000kr på prislappen. Den hade varit ute i 10 minuter när första personen ringer, sen har det varit ett jäkla liv på både telefonen och mejlen=) I morgon kommer det en snubbe från Vetlanda och hämtar den för 4000kr! Vi gav 3000 när vi köpte den för två år sen. Visst har vi lagt några kronor på den men ändå! Dessutom behåller vi dom nya sommardäcken och kränger över däcken men säljer turbofälgarna=))

Pappa och Rickard skulle avsäga sig släktskapet med oss när vi börjar köra Saab... Trist men vi får väl bevisa för dom hur bra den är=)

Dessutom har vi äntligen bokat en liten weekendtripp framöver.

Inga kommentarer: