söndag 13 februari 2011

Dax att sätta fart på döfläsket

Nu jävlar ska här sättas fart på döfläsket=) I fredags tog vi en sväng till Västervik för att åka till Rusta och köpa ett promenadband. Tyvärr var dom slut och skulle inte komma in förrän sista februari och då gällde det att hänga på låset informerade dom oss om... Skapligt besvikan åkte vi till Teamsportia istället. Även där var alla gåband slut. Dom hade köpts upp av alla i övremedelåldern!!!! Hahahaha kul kommentar! Istället blev vi tipsade om en crosstrainer. Efter lite dividerande hit och dit för och emot plockade vi med oss en hem. Nu jäklar ska här tränas! Säkert är det så som försäljaren sa att det "ger mer" än vad ett band gör, nackdelen är ju att den är fruktansvärt skrymmande. Men vi gjorde ju rummet dels för att ha någonstans att träna...


I går beslutade vi (jag) att vi var tvungna att se nått annat än Frödinge. Det dröjer ju 5 veckor tills vi kan åka någonstans igen iaf om vi ska åka tillsammans.
Så det fick bli en tur till Linköping. =)
När vi kommer till Rimforsa ringer kära lillasyster och bjuder mig på konsert, Eldkvarn.
Det blev lite snabb spring i affärerna på IKANO-huset. Edvin var med och han är inte så glad i att gå i affärer tyvärr... Sen var det bara att gasa hem och piffa sig lite innan Isa hämtade upp mig och vå åkte till Västervik.

Det är så fantastiskt roligt att titta på folk när man själv är nykter!!! Vissa är ju bara förjävliga när dom får sprit i kroppen. Medelåldern var ca 50+ men vi hade trevligt iaf=)

Tack för det älskade lilla syster. Hoppas vi kan dejta någon mer gång=)

Inga kommentarer: